Avantajele produselor Poolcenter


Avantaje piscinelor ceramice fata de cele din beton
Piscine ceramice sau piscine din beton ?
Piscine din beton
Pro
1.Se pot realiza orice forme.
2.Se pot utiliza finisaje diferite (vitroceramica, ceramica,liner-exceptie fac suprafetele 3D Bi-Luminite ,Nova de la piscinele ceramice)
3.Pot fi instalate si in locuri unde incape doar o roaba.
Contra
1.Conductivitatea termica a betonului este dublu fata de cea a apei.In anumite cazuri pe langa apa trebuie sa incalzim si corpul din beton, ca urmare pentru incalzirea piscinei este necesara o cantitate de energie dubla.
http://www.engineeringtoolbox.com/thermal-conductivity-d_429.html

2.Piscina din beton nu este rezistenta la miscarile solului, se poate crapa la o miscare minora. Acest fenomen este atat de caracteristic piscinelor din beton, ca standardele britanice si cele  SPATA (Swimming Pool and Allied Trades Association) permit ca o piscina privata sa piarda 2.000 de litrii de apa intro luna.
http://shop.bsigroup.com/ProductDetail/?pid=000000000030208787

3.Rosturile dintre placi maresc suprafata de aderare pentru bacterii, din acest motiv ele se dezvolta exponential.Pentru acest motiv cantitatea de substante utilizate este mai mare si piscine trebuie curatata mai des.
http://www.ehow.com/how_2157334_replace-swimming-pool-tiles.html

4.Pentru obtinerea capacitatii portante totale piscinele din beton trebuie sa functioneze la o temperatura de explotare exacta . Obtinerea acestei temperaturi in conditiile variatiilori mari de temperatura de la noi, nu este o sarcina usoara.
http://www.concretenetwork.com/curing-concrete/

5.In cazul finisajului cu liner daca betonul nu este impermeabil apa freatica se infiltreaza prin beton, impinge linerul, fenomen care duce la aparitia cutelor.
 
Piscine ceramic
Pro
1.Datorita miezul ceramic care functioneaza  si ca izolator termic pierderile de energie pentru incalzirea piscinei sunt minime.   
2.Structura piscinelor ceramice  este elastica, se adapteaza la miscarile minore ale terenului.Datorita experientei, a tehnologiei ceramice compozite patentate si a utilizarii materialelor special se poate asigura o garantie pe viata pentru corpurile de piscine.
3.Structura piscinelor ceramice este complet impermeabila, nu exista pierderi de apa (cu exceptia celori datorate evaporarii si celori tehnologice ca spalarea filtrului etc.)
4. Suprafata piscinelor ceramice este atat de neteda si lipsita de pori,  incat bacteriile, algele nu se stabilesc pe ea. Din acest motiv o piscina ceramica necesita o cantitate de substante mai mica.
5. In prezent aveti  la dispozitie peste 30 de modele de piscine, disponibile in peste 12 de culori care asigura un luciu de apa cu stralucire unica.
 
CONTRA
1.Pentru amplasarea piscinelor ceramic este necesara o macara sau un utilaj special.
 
Alte avantaje:
-timp de montaj foarte scurt (max. 3 zile, fata de 8-12 saptamani in cazul piscinelor din beton)
-timp de intretinere redus  (cu cel putin 4 ori fata de cele din beton)
-consum de energie redus (pompa de filtrare-recirculare functioneaza o perioada mai mica)

Acoperirea unei piscine, chiar şi în cazul unei piscine care neîncălzite, poate să prelungească sezonul de scăldat de la începutul lunii aprilie până în mijlocul lunii octombrie. Acest lucru înseamnă, că apa din piscină, în această perioadă de 6 luni, de la începutul primăverii până toamnă târzie, nu se răceşte sub 25 grade Celsius.Dacă apa bazinului este încălzită, sezonul se prelungeşte cu alte săptămâni bune, având posibilitatea de a se bucura de funcționarea piscinei, chiar pe toată perioada anului.
Exploatarea nu necesită suport de energie, curent electric, comandă complicată. Nu există necesitate de service.
Vă prezentăm câteva avantaje ale piscinelor acoperite:
Este de ajuns, să țineți acoperişul bazinului închis, când piscina nu este folosită.

Câteva zile de timp ploios nu mai contează de acum încolo! Acoperirea piscinei împiedică răcirea apei din bazin.
Sub acoperișul piscinei, temperatura aerului este tot atât de plăcut ca și a temperaturii apei.
Acoperirea piscinei protejează piscina Dvs.de diversele tipusri de poluare.
Aveți mulți arbori în jurul piscinei? Toamna, pierderea frunzelor nu mai este o problemă!
Acoperirile noastre de piscine, în cazul unei utilizări corespunzătoare, protejează copii şi animalele de companie de căderile accidentale în apă. 
Știm, că valoarea de folosință al unui bazin este completă, numai dacă nu dăunează imaginii. La noi, îndeplinirea tuturor pretențiilor din partea clienților se face cu maximă prudență, în mod individual şi cu maximă considerație a tuturor aspectelor estetice. La noi nu există compromis în favoarea utilității sau a esteticii. Vom putea rezolva ambele exigențe la un loc!

Aspectul exterior şi funcționalitatea sunt în armonie numai în cazul în care se asociază cu fiabilitatea. Soluțiile noastre tehnice sunt individuale, s-au format în cursul experiențelor acumulate de-a lungul a multor ani, care deseori se completează cu ideile clienților noştrii. Astfel, în prezent putem asigura acoperiri de piscine moderne cu o durată de viață lungă (15-20 ani) pentru beneficiari.

Închidere, fixare cu cheie

poolcenter

Profile rotunjite

poolcenter

Sine ultra plate

poolcenter

Vitrare flexibilă

poolcenter

Tehnologia ceramicii

poolcenter

Tehnologia carbonului

poolcenter